Adventskalender

Klik op een afbeelding voor meer informatie.
Hier vind je meer informatie over bestellen.

Adventskalender, voor de 4 advends-zondagen.<br>De stekers beelden de schepping uit, eerste advent is steen/mineralen, tweede advent zijn de planten, derde advent de dieren en vierde advent de mens. De stekers zijn aan 1 zijde ge´llustreerd en gelakt.<br>Afmetingen: 30 bij 15 cm<br>Bestelnummer: 1208<br>Prijs: van € 69,00 nu voor € 60,00
Onderbord voor adventskalender.<br>Afmetingen: 30 bij 15 cm<br>Bestelnummer: 1207<br>Prijs: €15,00
Stekers voor adventskalender.<br>De stekers beelden de schepping uit, eerste advent is steen/mineralen, tweede advent zijn de planten, derde advent de dieren en vierde advent de mens. De stekers zijn aan 1 zijde ge´llustreerd en gelakt.<br>Bestelnummer: 1205<br>Prijs: Per set van 4 voor € 40,00
Adventskalender.<br>Een onderblad met waxinelichtje waarop een kersttafereel gezet kan worden, met daaromheen een rand van 4cm breed waarin 24 steker-gaten geboord zijn. Verder een steker, speciaal ontworpen voor deze adventskalender, Jozef met een zwanere Maria op een ezel ernaast. Deze wandelen in 24 dagen om het blad heen, waar je dan elke 2/3 dagen iets extra's op kunt zetten tot de kerststal compleet is. <br> Dat is mijn idee tenminste, als je het totaal anders wilt doen is dat natuurlijk prima! Desgewenst kunnen de nummers 1 t/m 24 bij de gaten gegraveerd worden.<br> Het past niet door de brievenbus.<br>Afmeting: 40 cm breed en 27 cm ' diep' (inclusief de steker-rand).<br>Bestelnummer: 1190<br>Prijs: €35,00  inclusief onderblad, steker-rand en steker van Jozef en Maria, exclusief kerststaltafereel. Dat is los te bestellen via de website.
Adventskalender.<br>Een onderblad met waxinelichtje waarop een kersttafereel gezet kan worden, met daaromheen een rand van 4cm breed waarin 24 steker-gaten geboord zijn. Verder een steker, speciaal ontworpen voor deze adventskalender, Jozef met een zwanere Maria op een ezel ernaast. Deze wandelen in 24 dagen om het blad heen, waar je dan elke 2/3 dagen iets extra's op kunt zetten tot de kerststal compleet is. <br> Dat is mijn idee tenminste, als je het totaal anders wilt doen is dat natuurlijk prima! Desgewenst kunnen de nummers 1 t/m 24 bij de gaten gegraveerd worden.<br> Het past niet door de brievenbus.<br>Afmeting: 40 cm breed en 27 cm ' diep' (inclusief de steker-rand).<br>Bestelnummer: 1189<br>Prijs: €35,00  inclusief onderblad, steker-rand en steker van Jozef en Maria, exclusief kerststaltafereel. Dat is los te bestellen via de website.
Adventskalender.<br>Een onderblad met waxinelichtje waarop een kersttafereel gezet kan worden, met daaromheen een rand van 4cm breed waarin 24 steker-gaten geboord zijn. Verder een steker, speciaal ontworpen voor deze adventskalender, Jozef met een zwanere Maria op een ezel ernaast. Deze wandelen in 24 dagen om het blad heen, waar je dan elke 2/3 dagen iets extra's op kunt zetten tot de kerststal compleet is. <br> Dat is mijn idee tenminste, als je het totaal anders wilt doen is dat natuurlijk prima! Desgewenst kunnen de nummers 1 t/m 24 bij de gaten gegraveerd worden.<br> Het past niet door de brievenbus.<br>Afmeting: 40 cm breed en 27 cm ' diep' (inclusief de steker-rand).<br>Bestelnummer: 1188<br>Prijs: €35,00  inclusief onderblad, steker-rand en steker van Jozef en Maria, exclusief kerststaltafereel. Dat is los te bestellen via de website.
info@goedhoutfiguurzagerij.nl